Kære Læser,
 
Bag bogen "BornholmBornholmBornholm - Kysten rundt" står jeg, fotograf og forfatter, Janne Vestergaard.
 
Jeg står ligeledes bag den store Instagramprofil, BornholmBornholmBornholm, som har mere end 45.000 følgere og dermed er den største instagram om Bornholm. Jeg håber, du også har lyst til at nyde de mange fotos på Instagram :-)
 
Jeg er gift med Anders, der gerne assisterer, når de helt rigtige "skud" skal i kassen og som oftest supplerer med gode idéer til fotos og spændende steder, vi kan besøge på Bornholm. Vi har 4 voksne børn, som gennem deres barndom og ungdom har nydt de mange familieture til Bornholm. Vi elsker stadig at tage sammen til Solskinsøen hele familien og nyde naturen, god mad og hinandens selskab. 
 
Jeg har i mange år fotograferet, først var det primært fotos af vores børn, men de sidste 15 år har det stigende grad været naturbilleder med fokus på Bornholm, som har fanget min interesse. 
 
Både på min Instagram og i bogen, har jeg bevidst valgt at lade billederne fremstå naturlige - forstået på den måde, at du også selv kan gå ud og tage nogenlunde samme type fotos uden at skulle lære photoshop eller andet. Dette er noget, mange har fortalt mig, at de er meget glade for. 
 
Hvis du allerede har købt bogen, håber jeg, du nyder den.
 
Hvis du ikke har købt den endnu, håber, jeg du har lyst til at købe den smukke bog :-)
 
Har du spørgsmål eller kommentarer til bogen, er du altid velkommen til at kontakte mig. 
 
Bedste hilsner
 
Janne
 
 
Janne Vestergaard
Forfatter & Fotograf
 
 
 
 
BornholmRocks  | jv@StoryGroup.dk